Lunch menu

Monday, 16 November

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Citronbakad torskfilé

    med ruccolahollandaise och rostad amandinepotatis

  • GÅRD Kycklingfilé Mojo rojo med wokade

    grönsaker och saltbakad potatis

  • ÄNG Vegogulaschgryta på soyafärs

    med buljongkokt ris och creme fraiche

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka

    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé med bacon

    potatismos, rödvinsås & inlagd gurka)

  • 2. A. nötköttbullar med lingon & gräddsås

    serveras med inlagd gurka & potatismos 
eller kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad hokifilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: kholapuri chicken

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar från Bjursund

    med stuvade makaroner el kokt potatis, gräddsås, lingon

  • Stekt panerad kummelfilé med dill-& romsås
  • Veg: Grönsakswok med chili, cocosmjölk

    & cashewnötter

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    sweet chili & cocosmjölk

  • Pasta: Tagliatelle med strimlad oxfilé, gorgonzola

    & färska champinjoner

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

La Fontana

  • Ugnsbakad lax med kokt potatis och remouladsås
  • Stekt fläsk med timjanstekt potatis

    och lingonsylt löksås

  • Tonfisksallad(Tillagas på beställning)

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Halloumi med rostad potatis

    och provencalska grönsaker

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

Pinoccio

  • 1-Thai Kyckling gryta med kokosgrädde samt ris
  • 2-Fläskfilé pasta med krämig tomat sås

    och grädde samt broccoli

Monday, November 16