Lunch menu

Friday, 20 November

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa toppat

    med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Bouillabaisse- Sydfransk fiskgryta

    med fänkål och saffran samt aioli

  • GÅRD Husets baconburgare

    med bröd, dressing och saltgurka samt klyftpotatis

  • ÄNG Kreolsk grönsaksjambalaya

    med chilimajonnäs och dressad sallad

  • PASTA Linguine med lufttorkad skinka

    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparöverbakad fläskfilé

    med cognacsås, serveras med cognacsås, serveras med lättlästa haricots verts & potatisgratäng

  • 2. ugnsstekt laxfilé med dill-hollandaisesås

    serveras med sauterade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev med pommes

    tryffelaioli, coleslaw, BBQ-sås, picklad rödlök

  • Kalops med morötter, kokt potatis & rödbetor
  • Veg: Chevre-& rödbetsbiff

    med pommes, tryffelaioli, coleslaw & picklad rödlök

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök

    & svart kål

  • Pasta: "Delicata" med bacon

    salami, lök & strimlad paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax och kokt potatis

    med romsås

  • Kycklingspett med stekt potatis

    och hemlagad aioli

  • Räksallad

    (Tillagas på beställning)

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Halloumi med rostad potatis

    och provencalska grönsaker

  • P2’s fisk taco med salsa fresca

    och jalapenomajo

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Schnitzel Scan kött

    med bearnaisesås samt stek potatis

  • 2-kycklig pasta med champinjoner

    och krämig grädde

Friday, November 20