Lunch menu

Friday, November 20

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa toppat
    med räkor samt vitlökstoast
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost
    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Bouillabaisse- Sydfransk fiskgryta
    med fänkål och saffran samt aioli
  • GÅRD Husets baconburgare
    med bröd, dressing och saltgurka samt klyftpotatis
  • ÄNG Kreolsk grönsaksjambalaya
    med chilimajonnäs och dressad sallad
  • PASTA Linguine med lufttorkad skinka
    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparöverbakad fläskfilé
    med cognacsås, serveras med cognacsås, serveras med lättlästa haricots verts & potatisgratäng
  • 2. ugnsstekt laxfilé med dill-hollandaisesås
    serveras med sauterade grönsaker & kokt potatis
  • 3. INDISK: chicken korma
    VEGAN: mixed beans masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk
    eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev med pommes
    tryffelaioli, coleslaw, BBQ-sås, picklad rödlök
  • Kalops med morötter, kokt potatis & rödbetor
  • Veg: Chevre-& rödbetsbiff
    med pommes, tryffelaioli, coleslaw & picklad rödlök
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök
    & svart kål
  • Pasta: "Delicata" med bacon
    salami, lök & strimlad paprika
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax och kokt potatis
    med romsås
  • Kycklingspett med stekt potatis
    och hemlagad aioli
  • Räksallad
    (Tillagas på beställning)

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Halloumi med rostad potatis
    och provencalska grönsaker
  • P2’s fisk taco med salsa fresca
    och jalapenomajo
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Schnitzel Scan kött
    med bearnaisesås samt stek potatis
  • 2-kycklig pasta med champinjoner
    och krämig grädde

More lunches available at

Friday, November 20