Lunch menu

Thursday, 12 November

Brödernas kök

  • Sallad: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling med bulgur, stekt

    kål, rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Sparrisfylld kungsflundrafilé

    med gräddig rödlökssås och stekt örtris

  • GÅRD Purjolökspäckad fläskkarré

    med grönpepparsås och örtstekt potatis

  • ÄNG Dinkelbiff med mangochutneysås

    och stekt örtris

  • PASTA Pasta med kyckling, lök och zucchini

    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kyckling-fajitas (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med

    creme 
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. A. västkustnoisette (fläsknoisette, räkor
 &

    sparris) med bearnaisesås, serveras
med ugnsrostad potatis

  • 2. B. egenpanerad torskfilé med dansk

    remouladsås,
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Ört-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med potatisgratäng & basilikasås

  • Veg: Ärtsoppa, pannkakor m sylt & grädde

    el Quornfilé m potatisgratäng, basilikasås

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med fläskfilé, bacon & pepparsalami
  • Grill: hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne
  • VECKANS UNDER YTAN

    Skaldjurslasagne med spenat och örter

  • VECKANS VEGETARISKA

    Ostfylld pasta med grillad paprika soltorkad tomat och ramslök

La Fontana

  • Köttfärsfylld Aubergine

    gratinerad med mozarella samt tomatsås

  • Baconlindad kycklingfilé

    med klyftpotatis och paprikasås

  • Tonfisksallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Bön- och zucchiniplättar

    stuvad majs och kålsallad

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor, sylt och grädde

  • Halstrad lax med pepparrot- och dillhollandaise
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fläsknoisette, råstekt potatis

    flamberad tre pepparsås

Pinoccio

  • 1-Pannbiff med kokt potatis samt lök sky

    och lingon

  • 2-Panerad spätta med kokt potatis

    samt remouladsås

Thursday, November 12