Lunch menu

Wednesday, 11 November

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Stekt panerad strömming

    med skirat smör, citron och potatispuré

  • GÅRD Isterband med persiljestuvad potatis

    och husets inlagda rödbetor

  • ÄNG Kryddig rotsaksbiff serveras

    med stuvad potatis och senapsdressing

  • PASTA Pasta med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff (svensk kött) med

    champinjonsås & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsbakad laxfilé i dill-, räk- & citronsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad hokifilé med dansk

    remouladsås,
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med potatismos,

    gräddkokta champinjoner, pressgurka, lingon

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Morotsbiff med potatismos, gräddkokta

    champinjoner, pressgurka, lingon

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök

    & thai basilika

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i dillsås

  • Grill: hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med gräddsås

    och råstekt potatis samt gröna bönor

  • VECKANS UNDER YTAN

    Skaldjurslasagne med spenat och örter

  • VECKANS VEGETARISKA

    Ostfylld pasta med grillad paprika soltorkad tomat och ramslök

La Fontana

  • Högrevsbiffar gratinerade med cheddarost

    stekt potatis samt tzatziki

  • Krämig oxfilépasta med riven parmesanost
  • Kycklingsallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Bön- och zucchiniplättar

    stuvad majs och kålsallad

  • Stekt majskyckling med rostade rotsaker

    och parmesandressing

  • Inlagd strömming med potatismos

    och kall örtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

  • Lasagne med coleslaw

Pinoccio

  • 1-köttfärs limpa med gräddsås samt stekt potatis
  • 2-oxfilé pasta med gorgonzolasås
Wednesday, November 11