Lunch menu

Tuesday, 10 November

Brödernas kök

  • Soppa: Italiensk Kycklingsoppa
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Örtstekt torskfilé med kall romsås

    bakade betor och dillrostad potatis

  • GÅRD Stekt sidfläsk med löksås

    kokt potatis och rårörda lingon

  • ÄNG Gazpachobrässerad zucchini

    med gremolata och rostad potatis

  • PASTA Pasta med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. spaghetti bolognese (nötfärs)

    med parmesan

  • 2. B. egenpanerad stillahavsspätta med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Örtmarinerad laxfilé med oliv-& tomatcreme

    samt broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Wallenbergare med potatispure skirat smör

    och lingon

  • VECKANS UNDER YTAN

    Skaldjurslasagne med spenat och örter

  • VECKANS VEGETARISKA

    Ostfylld pasta med grillad paprika soltorkad tomat och ramslök

La Fontana

  • Tacosbuffé
  • Husets fläskschnitzel på pankobröd,

    med klyftpotatis, gröna ärtor, citron och bearnaisesås

  • Gyrossallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Bön- och zucchiniplättar

    med stuvad majs och kålsallad

  • Thailändsk fläskgryta med röd curry
  • Kalvbringa med rotmos

    och senapscreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fiskfilé med duchessepotatis

    sandefjordsås, bakade tomater

Pinoccio

  • 1 –Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-ugn bakade lax med kokt potatis

    samt hummersås

Tuesday, November 10