Lunch menu

Monday, 9 November

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter och honung

    bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Gratinerad flundrafilé med crabfish

    och dill samt potatisstomp

  • GÅRD Mozzarellatoppad färsbiff

    med paprikasky och råstekt potatis

  • ÄNG Tomat- och selleripaj

    med ajvarcreme och dressad sallad

  • PASTA Pasta med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. dijongryta (högrev, kantareller & dijonsenap)

    serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med
wokade grönsaker

  • 2. B. egenpanerad kummelfilé med dansk

    remouladsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6 Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Viltskavsgryta från Åtvidaberg

    med kantareller, potatismos & rårörda lingon

  • Stekt panerad torskfilé med skagenröra
  • Veg: Spaghetti med sojafärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling med mango, färsk ingefära & chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Dillkött med rostade rotfrukter

    och stompad amandine

  • VECKANS UNDER YTAN

    Skaldjurslasagne med spenat och örter

La Fontana

  • Fläskfilégryta med ris
  • Rödspätta med stekt potatis

    och remouladsås

  • Kebabsallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Bön- och zucchiniplättar

    med stuvad majs och kålsallad

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, lök och chili
  • Fisklasagne med ruccolacreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa med gräddsås

    kokt potatis, pressgurka

Pinoccio

  • 1-Thai Kyckling gryta med kokosgrädde

    samt ris

  • 2-Fläskfilé pasta med krämig tomat sås

    och grädde samt broccoli

Monday, November 9