Lunch menu

Friday, 13 November

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa

    toppat med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    fetaost och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Laxlasagne med pepparrotsyoghurt

    och ruccola

  • GÅRD Mixed grill (fläskfilé, kyckling och majskolv)

    med chilibearnaise och klyftpotatis

  • ÄNG Krämig fusilli med broccoli, lök, tomat och ost
  • PASTA Pasta med kyckling, lök och zucchini

    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med grönpepparsås, serveras

    med stekt potatis

  • 2. stekt laxfilé med sås på äpple, dill, gurka

    & pepparrot, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, broccoli

    & chili

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Burgare
  • VECKANS UNDER YTAN

    Skaldjurslasagne med spenat och örter

  • VECKANS VEGETARISKA

    Ostfylld pasta med grillad paprika soltorkad tomat och ramslök

La Fontana

  • Grillbuffé på Entrecôte, ryggbiff, grillkorv,

    stekt potatis och ugnsvarma grönsaker bearnaisesås, vitlökssås och honungschipotle

  • Räksallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Bön- och zucchiniplättar

    med stuvad majs och kålsallad

  • Wallenbergare med potatismos

    ärtor, lingon och skirat smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Schnitzel med rödvinssky

    gröna ärtor, rostad potatis, kryddsmör

Pinoccio

  • 1-Schnitzel Scan kött med bearnaisesås

    stekt potatis

  • 2-kycklig pasta med champinjoner

    och krämig grädde

Friday, November 13