Lunch menu

Thursday, 5 November

Brödernas kök

  • Soppa - Gulaschsoppa
  • Sallad - Haloumi och Kyckling med bulgur,stekt kål

    rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Purjolökgratinerad torskfilé

    med citronhollandaise

  • GÅRD Basilikadoftande nötfärsbollar

    med tomatsalsa och tagliatelle

  • ÄNG Långbakad rotselleri med råmarinerad

    blomkål och rostad bulgur

  • PASTA Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel)
 med tillbehörsbuffé
  • 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran 


    & toppad med gremolata-aioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde

  • 2. A. flygande jacob (kyckling, bacon, banan &

    jordnötter), serveras med ris

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med gurkmajonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa

    med strimlad kyckling samt pannkakor, sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärtsoppa veg/Thaisoppa

    veg samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Entrecôte med färsk portabello

    svamp, chili & lök

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef med svarta bönor

    och syrad löksallad samt rostad potatis

  • VECKANS UNDER YTAN

    Vinpocherad fisk med äggcreme och smörkokt purjolök

  • VECKANS VEGETARISKA

    Potatisgnocchi med rostad paprika soltorkad tomat och chilicreme

La Fontana

  • Grekisk moussaka med tzatziki

    och grekisk sallad

  • Marinerade kycklingspett med klyftpotatis

    och aioli

  • Panerad flundrafilé med kokt potatis

    och remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Falafel med rostad potatis och hummus
  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor

    med sylt och grädde

  • Sotad lax med asiatisk gurksallad och chilimajo
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kycklingschnitzel

    med rostad potatis, skysås, dragonsmör

Pinoccio

  • 1-Pannbiff med kokt potatis samt lök sky

    och lingon

  • 2-Panerad spätta med kokt potatis

    samt remouladsås

Thursday, November 5