Lunch menu

Wednesday, 4 November

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad - Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Ugnstekt hokifilé

    med gräddig pepparrotssås och spenatslungad potatis

  • GÅRD Krispig fritterad kycklingfilé

    med kapriscreme och klyftpotatis

  • ÄNG Lins- och auberginemoussaka

    med kapriscreme och ruccola

  • PASTA Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. biff à la lindström (svensk nötfärs) med

    gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. hemlagad pytt i panna, serveras med
 stekt

    ägg & inlagda rödbetor

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra med

    gurkmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt

    vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med balsamicosky, tzatziki

    & grekisk sallad

  • Fiskgratäng med västerbotten

    vitt vin, räkor & dill

  • Veg: Sesamfrästa broccolibiffar

    med tzatziki & grekisk sallad

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med salsiccia

    sambal oelek, grädde & strimlad paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfärsbiff med rostade rotfrukter och äppelgrädds
  • VECKANS UNDER YTAN

    Vinpocherad fisk med äggcreme och smörkokt purjolök

  • VECKANS VEGETARISKA

    Potatisgnocchi med rostad paprika soltorkad tomat och chilicreme

La Fontana

  • Fransk Biff stroganoff på ryggbiff

    med potatispuré

  • Husets lasagne al Forno på mozzarella

    med coleslaw

  • Husets fläskfilégryta med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med ört- och vitlöksstekta

    rotsaker samt timjangräddsås

  • Blodpudding med bacon, stekt äpple

    och rårörda lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Falafel med rostad potatis och hummus

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Skomakarlåda (på fläskfilé)

Pinoccio

  • 1-köttfärs limpa med gräddsås

    samt stekt potatis

  • 2-oxfilé pasta med gorgonzolasås
Wednesday, November 4