Lunch menu

Tuesday, 3 November

Brödernas kök

  • Soppa - Italiensk Kycklingsoppa
  • Sallad - Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Ångad flundrafilé på örtsauterade

    grönsaker, curryris och limeyoghurt

  • GÅRD Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon

    och enbärsrostad potatis

  • ÄNG Vegetarisk chili serveras med saffransris

    och limeyoghurt

  • PASTA Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, vitlök
 & krämig

    paprikasås

  • 2. B. egenpanerad laxfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry
  • VEGAN: potato masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bräckt Laxfilé med citroncreme

    samt mango-& avocadosallad

  • Nattbakad kotlett med Cafe de Parissås

    & baconbrynta haricot verts

  • Veg: Pastagratäng med kvibille

    ädel, hackad mandel & spenat

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fransk köttgryta med smålök

    och champinjoner samt potatispuré

  • VECKANS UNDER YTAN

    Vinpocherad fisk med äggcreme och smörkokt purjolök

  • VECKANS VEGETARISKA

    Potatisgnocchi med rostad paprika soltorkad tomat och chilicreme

La Fontana

  • Raggmunk med lingonsylt och stekt fläsk
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och tartarsås
  • Pasta Bolognese med riven parmesan

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Falafel med rostad potatis och hummus
  • Salsiccia med surkål och potatismos
  • P2´s fish n’ chips med tartarsås
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1 –Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-ugn bakade lax med kokt potatis

    samt hummersås

Tuesday, November 3