Lunch menu

Monday, 2 November

Brödernas kök

  • Soppa - Köttfärssoppa
  • Sallad - Chèvre med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Citronbakad sejfilé med purjolök-

    och sellerislaw och persiljestompad potatis

  • GÅRD Rödvinsbrässerad fläskytterfilé

    med svamp- och örtrisotto

  • ÄNG Gratinerad palsternacka med ingefära

    och chipotlechilibönor samt risotto

  • PASTA Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. nattbakad svensk fläskkarré med portersås

    äppelchutney, serveras med ugnsrostad potatis

  • 2. A. moussaka (med nötfärs & potatis), 
serveras

    med tomat- & ruccolasallad

  • 2. B. egenpanerad hokifilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: potato masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med dansk remouladsås
  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta: med strimlad rostbiff

    & färska champinjoner i ädelostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskkotlette med grädd och senapsstuvad

    potatis samt rödvinssky

  • VECKANS UNDER YTAN

    Vinpocherad fisk med äggcreme och smörkokt purjolök

  • VECKANS VEGETARISKA

    Potatisgnocchi med rostad paprika soltorkad tomat och chilicreme

La Fontana

  • Köttfärsfylld paprika

    med stekt potatis och tzatziki

  • Fläskfilémedaljonger

    med champinjonsås och klyftpotatis

  • Chicken á la King, med ris

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Falafel med rostad potatis och hummus
  • Kycklinglasagne med spenat, fetaost

    och soltorkad tomat

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos

    och senapscreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Pinoccio

  • 1-Thai Kyckling gryta med kokosgrädde samt ris
  • 2-Fläskfilé pasta med krämig tomat sås

    och grädde samt broccoli

Monday, November 2