Lunch menu

Friday, 6 November

Brödernas kök

  • Soppa - Rostad Pumpasoppa toppat

    med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad - Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Gräddig fiskgryta

    med potatis, purjolök, sparris och vitt vin

  • GÅRD Husets panerade schnitzel

    med persiljesmör, skysås och stekt potatis

  • ÄNG Kryddig kikärtsbiff

    med kumminyoghurt samt stekt potatis

  • PASTA Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad kalvytterfilé (ryggbiff av kalv) med

    timjansås, serveras med baconfrästa haricots verts & klyftpotatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme

    serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedlajonger

    med konjaksgräddsås, klyftpotatis & grilltomat

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini

    med persiljestuvad potatis

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Tagliatelle med rökt lax

    i gräslökssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Mixed grill
  • VECKANS UNDER YTAN

    Vinpocherad fisk med äggcreme och smörkokt purjolök

  • VECKANS VEGETARISKA

    Potatisgnocchi med rostad paprika soltorkad tomat och chilicreme

La Fontana

  • Husets Hamburgare på högrev med cheddarost

    pommes frites, inlagd gurka och briochebröd

  • Vegetariskt alternativ: Falafell

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Falafel med rostad potatis och hummus
  • Lammfärsbiff med tzatziki och klyftpotatis
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kalv tri tip med potatisgratäng,

    rödvinssky, sockerärtor

Pinoccio

  • 1-Schnitzel Scan kött

    med bearnaisesås samt stek potatis

  • 2-Skycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

Friday, November 6