Lunch menu

Thursday, 29 October

Brödernas kök

  • Soppa: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling med bulgur

    stekt kål, rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Dijon- och basilikabakad flundrafilé

    med citrussås och ugnspotatis

  • GÅRD Italiensk pannbiff med rosmaringräddsås

    och parmesanpotatis

  • ÄNG Kumminrostad blomkål

    med hummus och bulgurpilaff

  • PASTA Pestoslungad tagliatelle med oliver, kapris

    feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel)

    
med tillbehörsbuffé

  • 1. B. kantarellsoppa toppad med

    knaperstekt bacon, 
samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med kall romsås, serveras

    med fänkålsallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor med sylt & g

  • Porterstek med potatisgratäng, gelé

    & herrgårdsgrönsaker

  • Levergryta med bacon & kapris samt ris

    eller kokt potatis, rårörda lingon

  • Veg: Ärtsoppa veg/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé med green curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Baconlindad köttfärslimpa

    med rårörda lingon, pressgurk

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta "ThaiStyle”

  • Veckans vegetariska

    Friterade bönbollar med pumpaaioli och stekt polenta

La Fontana

  • Panerad Flundrafilé med ugnsrostade

    grönsaker och dillkräm

  • Husets pannbiff

    med potatismos, löksås och lingonsylt

  • Helstekt fläsk med klyftpotatis

    och barbequesås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Ugnsgratinerad kålrot

    med citrusvinegrätt och potatisterrine

  • På besök: Stekt fläsk med löksky
  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
  • Sotad lax med asiatisk gurksallad och chilimajo
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläskfilé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Thursday, October 29