Lunch menu

Wednesday, 28 October

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Stekt panerad spätta

    med dansk remouladsås, citron och dillkokt potatis

  • GÅRD Mustig gulaschgryta på högrev med smetana

    och buljongkokt ris

  • ÄNG Lins- och kikärtsgryta

    med paprikayoghurt och cous-cous

  • PASTA Pestoslungad tagliatelle med oliver, kapris

    feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grönpepparbiff (svenskt kött) med gräddsås

    & lingon, serveras med ättiksgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med äpple

    senap & bostongurka, serveras med potatismos

  • 2. B. egenpanerad stillahavstorskfilé 
med

    tartarsås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1 wokade grönsaker med cashewnötter
  • 7. VEG wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Kålpudding med gräddsås, kokt potatis

    & rårörda lingon

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Wok: Fläskfilé fräst i vitlök, färsk chili

    & sweet chili

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling Paella

    med rostad chorizosalami och Vitlöksyog

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta "ThaiStyle”

  • Veckans vegetariska

    Friterade bönbollar med pumpaaioli och stekt polenta

La Fontana

  • Amerikansk Biff gratinerad

    med cheddarost, jalapenos, klyftpotatis och mildsås

  • Marinerad grillad kycklingfilé

    med paprikasås och potatisgratäng

  • Chili Mexikana på högrev med ris

    och honungs-chipotlesås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Ugnsgratinerad kålrot

    med citrusvinegrätt och potatisterrine

  • På besök: Stekt fläsk med löksky
  • Gårdskyckling med ört- och vitlöksstekta

    rotsaker samt timjangräddsås

  • Blodpudding med bacon

    stekt äpple och rårörda lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläskfilé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Wednesday, October 28