Lunch menu

Friday, 30 October

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa toppat

    med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    fetaost och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Ångad lättrimmad torskfilé

    med vitvinsås, picklad rödlök och persiljepotatis

  • GÅRD Husets cheeseburger med bröd

    saltgurka, dressing och pommes frites

  • ÄNG Morotsbiffar med äpplecreme

    friterad potatis och rostade tomater

  • PASTA Pestoslungad tagliatelle med oliver, kapris

    feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. mixed grill (fläskytterfilé, chorizo, kycklingfilé)

    med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med kall romsås, serveras

    med fänkålsallad & kokt potaits

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fredag: Husman panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvin

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili

    med rostad pumpacreme och friterad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta "ThaiStyle”

  • Veckans vegetariska

    Friterade bönbollar med pumpaaioli och stekt polenta

La Fontana

  • Grillbuffé, Kycklingfilé, fläskfilé

    Falafel, biffteki på nötfärs

  • Med Tzatziki, kebabsås, rödvinssås, vitlökssås
  • Stekt potatis och ugnsbakade grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Ugnsgratinerad kålrot

    med citrusvinegrätt och potatisterrine

  • På besök: Stekt fläsk med löksky
  • Lammfärsbiff med tzatziki och klyftpotatis
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläskfilé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Friday, October 30