Lunch menu

Thursday, 22 October

Brödernas kök

  • Soppa: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling med bulgur,

    stekt kål, rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pestobakad sejfilé

    med ajvarcreme och basilikarost

  • Gård: Lasagne al forno

    med tomatragu och grana padano

  • Äng: Vegetarisk lasagne serveras

    med ajvarcreme och dressad ruccola

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kyckling-fajitas (eller falafel) 
med

    tillbehörsbuffé

  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med

    creme 
fraiche, samt äppelpaj med vispad grädde

  • 2. halstrad färsk laxfilé med basilika-creme,

    serveras med honungsrostade rotsaker eller kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Broccolisoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Mustig höstgryta av högrev med kantareller

    sidfläsk, smålök, rött vin, ris/potatis

  • Veg: Broccolisoppa samt äpplekaka med vaniljsås
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev Bourguignon

    med örtslungad amandine

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fish & Chips

  • VECKANS VEGETARISKA

    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Panerad Torsk med kokt potatis

    och dillkräm

  • Orientaliska biffar med klyftpotatis och tzatziki
  • Husets Kycklinggryta med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Grönärtsoppa med rökt sidfläsk

    samt banan- och chokladkaka

  • Örtbakad lax med limehollandaise
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläskfilé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Thursday, October 22