Lunch menu

Friday, 23 October

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa

    toppat med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad fisk

    med räkor, sparris samt citronpota

  • Gård: Smörstekt fläsknoisette

    med tzatziki, rödvinssky och klyftpotatis

  • Äng: Texmex tortilla

    med quornfärs, jalapenos och limeyoghurt

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås &

    bearnaisesås), serveras med stekt potatis & grillad tomathalva

  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & grillad tomathalva

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev med BBQ-sås

    pommes, tryffelmajo, coleslaw & saltgurka

  • Kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon

    & kokt potatis

  • Veg: Rödbetsbiff med chevre

    samt pommes, tryffelmajo, coleslaw & saltgurka

  • Wok: Kyckling med röd curry, lime

    & thai basilika

  • Pasta: med fläskfilé, västerbottenost

    & bacon

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskfile Black & White
  • VECKANS UNDER YTAN

    Fish & Chips

  • VECKANS VEGETARISKA

    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Grillad Entrécôte

    med klyftpotatis och grönpepparsås, bearnaisesås och rostade grönsaker

  • Vegetariskt alternativ: Falafellbuffé

    med tortillabröd, mildsås, färska grönsaker och vitlökssås

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s högrevsburgare med tryffelmajo

    syrad lök och klyftpotatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläskfilé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Friday, October 23