Lunch menu

Wednesday, October 21

Brödernas kök

  • Soppa - Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad - Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra serveras
    med brynt dillsmör och kokt potatis
  • Gård: Kryddig kycklinglårfilé med gräddkokta
    kantareller och timjanpotatis
  • Äng: Rödbetsbiffar med löksalsa
    dijonsenapscreme och timjanpotatis
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. oxjärpar (nötfärs)
    med gräddskysås & lingon, servera
  • 2. A. isterband från vaggeryd, serveras
    med inlagd gurka & persiljestuvad potatis
  • 2. B. egenpanerad stillahavsspätta
    med 
chili- & limesås, serveras med
 kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: pepper chicken
    VEGAN: chenna masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt
    vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda
    med fläsknoisette, potatismos, bacon-& röd
  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, lime
    & mango
  • Pasta: med kyckling, salami
    & strimlad paprika

Restaurang Matkultur

  • Viltfärsbiff med gräddkokt savoykål
    och lingonsky samt potatispure
  • VECKANS UNDER YTAN
    Fish & Chips
  • VECKANS VEGETARISKA
    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Ungersk Gulasch på ryggbiff med kokt potatis
  • Fläskfilémedaljonger med stekt potatis
    och grönpepparsås
  • Lasagne al Forno på mozzarella
    med coleslawsallad

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingfärsbiff med stekt ris
    och mangodressing
  • Stekt fläsk med stuvad blomkål
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk
    samt lingon
  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras
    med stek potatis samt bearnaisesås
  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk
    serveras med kokt potatis och dillsås
  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax
    med kokt potatis samt dillsås
  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta
    med champinjoner och krämig grädde
  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Wednesday, October 21