Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Wednesday, October 21
Brödernas kök
Soppa - Thai-inspirerad kycklingsoppa
Sallad - Medelhavssallad med pasta
pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Spättarullad med gubbröra serveras
med brynt dillsmör och kokt potatis
Gård: Kryddig kycklinglårfilé med gräddkokta
kantareller och timjanpotatis
Äng: Rödbetsbiffar med löksalsa
dijonsenapscreme och timjanpotatis
Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
och chipotlesalsa samt riven ost)
Restaurang Chili & Lime
1. oxjärpar (nötfärs)
med gräddskysås & lingon, servera
2. A. isterband från vaggeryd, serveras
med inlagd gurka & persiljestuvad potatis
2. B. egenpanerad stillahavsspätta
med chili- & limesås, serveras med kokt potatis & citron
3. INDISK: pepper chicken
VEGAN: chenna masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuffé
6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt
vårrulle & jordnötssås
7. GRILL: kycklingspett
med wokade grönsaker & jordnötssås
Restaurang Husman
Husmans Låda
med fläsknoisette, potatismos, bacon-& röd
Fisk-& skaldjurspaella med aioli
Veg: Grönsakspaella med aioli
Wok: Kyckling med färsk röd chili, lime
& mango
Pasta: med kyckling, salami
& strimlad paprika
Restaurang Matkultur
Viltfärsbiff med gräddkokt savoykål
och lingonsky samt potatispure
VECKANS UNDER YTAN
Fish & Chips
VECKANS VEGETARISKA
Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney
La Fontana
Ungersk Gulasch på ryggbiff med kokt potatis
Fläskfilémedaljonger med stekt potatis
och grönpepparsås
Lasagne al Forno på mozzarella
med coleslawsallad
P2 Restaurang & Catering
Kycklingfärsbiff med stekt ris
och mangodressing
Stekt fläsk med stuvad blomkål
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
Pinoccio
Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk
samt lingon
Dagens kött 2 - fläsk filé serveras
med stek potatis samt bearnaisesås
Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk
serveras med kokt potatis och dillsås
Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax
med kokt potatis samt dillsås
Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
Dagens pasta 2 - kycklingpasta
med champinjoner och krämig grädde
Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Wednesday, October 21