Lunch menu

Wednesday, 21 October

Brödernas kök

  • Soppa - Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad - Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra serveras

    med brynt dillsmör och kokt potatis

  • Gård: Kryddig kycklinglårfilé med gräddkokta

    kantareller och timjanpotatis

  • Äng: Rödbetsbiffar med löksalsa

    dijonsenapscreme och timjanpotatis

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. oxjärpar (nötfärs)

    med gräddskysås & lingon, servera

  • 2. A. isterband från vaggeryd, serveras

    med inlagd gurka & persiljestuvad potatis

  • 2. B. egenpanerad stillahavsspätta

    med 
chili- & limesås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt

    vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda

    med fläsknoisette, potatismos, bacon-& röd

  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, lime

    & mango

  • Pasta: med kyckling, salami

    & strimlad paprika

Restaurang Matkultur

  • Viltfärsbiff med gräddkokt savoykål

    och lingonsky samt potatispure

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fish & Chips

  • VECKANS VEGETARISKA

    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Ungersk Gulasch på ryggbiff med kokt potatis
  • Fläskfilémedaljonger med stekt potatis

    och grönpepparsås

  • Lasagne al Forno på mozzarella

    med coleslawsallad

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingfärsbiff med stekt ris

    och mangodressing

  • Stekt fläsk med stuvad blomkål
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Wednesday, October 21