Lunch menu

Tuesday, October 20

Brödernas kök

  • Soppa: Italiensk Kycklingsoppa
  • Salald: Pastasallad med kyckling, bacon
    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt torskfilé
    med citronhollandaise, ärtpuré samt rostad mandelpotatis
  • Gård: Rödvinsbrässerad högrev
    med lökfräst bacon och potatispuré
  • Äng: Paprikagratinerad broccoli med ärtpuré
    och rostad mandelpotatis
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök- och
    chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig kycklingpasta med färska
    champinjoner, 
 bacon, parmesan & vitlök
  • 2. B. sprödbakad torskfilé med chili- & limesås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry
    VEGAN: dal tadka
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ugnsbakad laxfilé med avocadocreme
    & wokade grönsaker
  • Köttfärslimpa med skogssvampsås
    gelé & inlagd gurka
  • Veg: Grönsakswok
    med strimlad quorn, cashewnötter & basmatiris
  • Wok: Kyckling "Paneng"
    med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad karre med äpple
    och fänkålstzatsiki samt rostad potatis
  • VECKANS UNDER YTAN
    Fish & Chips
  • VECKANS VEGETARISKA
    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Husets Wallenbergare
    med potatismos,gräddsås,gröna ärtor och lingonsylt
  • Pasta Carbonara med riven parmesanost
    och rå äggula
  • Fish & Chips med Remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne
    med ruccolacreme och kålsallad
  • På besök: Helstekt kotlettrad med skånsk potatis
    och tryffelsmör
  • Rimmad torsk med bacon, lök
    champinjoner och rödvinssås
  • Isterband med persiljestuvad potatis
    och rödbetor
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk
    samt lingon
  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras
    med stek potatis samt bearnaisesås
  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk
    serveras med kokt potatis och dillsås
  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax
    med kokt potatis samt dillsås
  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta
    med champinjoner och krämig grädde
  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Tuesday, October 20