Lunch menu

Tuesday, 20 October

Brödernas kök

  • Soppa: Italiensk Kycklingsoppa
  • Salald: Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt torskfilé

    med citronhollandaise, ärtpuré samt rostad mandelpotatis

  • Gård: Rödvinsbrässerad högrev

    med lökfräst bacon och potatispuré

  • Äng: Paprikagratinerad broccoli med ärtpuré

    och rostad mandelpotatis

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök- och

    chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig kycklingpasta med färska

    champinjoner, 
 bacon, parmesan & vitlök

  • 2. B. sprödbakad torskfilé med chili- & limesås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ugnsbakad laxfilé med avocadocreme

    & wokade grönsaker

  • Köttfärslimpa med skogssvampsås

    gelé & inlagd gurka

  • Veg: Grönsakswok

    med strimlad quorn, cashewnötter & basmatiris

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad karre med äpple

    och fänkålstzatsiki samt rostad potatis

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fish & Chips

  • VECKANS VEGETARISKA

    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Husets Wallenbergare

    med potatismos,gräddsås,gröna ärtor och lingonsylt

  • Pasta Carbonara med riven parmesanost

    och rå äggula

  • Fish & Chips med Remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne

    med ruccolacreme och kålsallad

  • På besök: Helstekt kotlettrad med skånsk potatis

    och tryffelsmör

  • Rimmad torsk med bacon, lök

    champinjoner och rödvinssås

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    och rödbetor

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Tuesday, October 20