Lunch menu

Monday, 19 October

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter och honung, bulgur

    stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé med dill- och skaldjurssås

    samt potatisstomp

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon

    och stekt amandinepotatis

  • Äng: Kikärtsgryta med rostad couscous

    och korianderkeso

  • PASTA Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök- och

    chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Viltskavsgryta med smak av kantareller, timjan

    & enbär, serveras med rårörda lingon & potatismos eller ris

  • 2. A. dillfylld strömmingsflundra med skirat smör

    & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • 2. B. egenpanerad hokifilé med chili- & limesås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    VEG 2: 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé med örtcreme
  • Indisk kycklinggryta med libabröd, basmatiris

    & raijta

  • Veg: Quorn-& fetafylld paprika

    med örtcreme

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    vitlök & curry

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med potatis och rotfruktstortilla

    samt smörad tomatsås

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fish & Chips

  • VECKANS VEGETARISKA

    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Brässerad Nattbakad Högrev med ris och rödvinsås
  • Kyckling á la Kiev med champinjon

    rökt skinka, bechamel, och gratinerad med mozarella

  • Halloumisallad med honung

    och balsamico. Beställs vid kassan

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne

    med ruccolacreme och kålsallad

  • På besök: Helstekt kotlettrad med skånsk potatis

    och tryffelsmör

  • Panerad rödspätta med remouladsås

    Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan och knaperstekt bacon

Pinoccio

  • Dagens kött 1- Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2- fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2- Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1- Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2- Gyros sallad med kebabsås
Monday, October 19