Lunch menu

Monday, October 19

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter och honung, bulgur
    stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé med dill- och skaldjurssås
    samt potatisstomp
  • Gård: Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon
    och stekt amandinepotatis
  • Äng: Kikärtsgryta med rostad couscous
    och korianderkeso
  • PASTA Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök- och
    chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Viltskavsgryta med smak av kantareller, timjan
    & enbär, serveras med rårörda lingon & potatismos eller ris
  • 2. A. dillfylld strömmingsflundra med skirat smör
    & rårörda lingon, serveras med potatismos
  • 2. B. egenpanerad hokifilé med chili- & limesås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry
    VEGAN: dal tadka
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    VEG 2: 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé med örtcreme
  • Indisk kycklinggryta med libabröd, basmatiris
    & raijta
  • Veg: Quorn-& fetafylld paprika
    med örtcreme
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja
    vitlök & curry
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med potatis och rotfruktstortilla
    samt smörad tomatsås
  • VECKANS UNDER YTAN
    Fish & Chips
  • VECKANS VEGETARISKA
    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Brässerad Nattbakad Högrev med ris och rödvinsås
  • Kyckling á la Kiev med champinjon
    rökt skinka, bechamel, och gratinerad med mozarella
  • Halloumisallad med honung
    och balsamico. Beställs vid kassan

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne
    med ruccolacreme och kålsallad
  • På besök: Helstekt kotlettrad med skånsk potatis
    och tryffelsmör
  • Panerad rödspätta med remouladsås
    Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan och knaperstekt bacon

Pinoccio

  • Dagens kött 1- Ragg munk med stekt fläsk
    samt lingon
  • Dagens kött 2- fläsk filé serveras
    med stek potatis samt bearnaisesås
  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk
    serveras med kokt potatis och dillsås
  • Dagens fisk 2- Ugnsbakade lax
    med kokt potatis samt dillsås
  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta
    med champinjoner och krämig grädde
  • Dagens sallad 1- Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2- Gyros sallad med kebabsås
Monday, October 19