Lunch menu

Thursday, 15 October

Brödernas kök

  • Soppa - Gulaschsoppa
  • Sallad - Haloumi och Kyckling med bulgur,stekt kål

    rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad koljafilé

    med skarpsås, citron samt örtrosta

  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff

    med mustig citronsky och lökfräst potatis

  • Äng: Potatisbullar

    med rostade rotfrukter, skirat smör och lingon

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel) 
med tillbehörsbuffé
  • 1. B fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    & toppad med gremolata-aioli, samt 
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. A. honungsglaserad kycklingfilé, serveras 
med

    coleslaw & klyftpotatis

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Pannbiff med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka

    & stekt kulpotatis

  • Veg: Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: "Alfredo" med kyckling, grädde & vitlök
  • grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt sidfläsk

    och lingonsylt

  • Panerad flundrafilé med kokt potatis

    och remouladsås

  • Fläskfilé med krämig dragon- och

    senapssås, stekt potatis, gräddsås, och saltgurka

P2 Restaurang & Catering

  • Gulaschsoppa med gräddfil samt bärpaj

    med vaniljcreme

  • Teriyakilax med potatis- och blomkålsmos

    samt seasam- och soyasky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Mungfärsbiff med kall örtsås

    och rostad potatis

  • På besök: Pasta Bolognese

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2: Gyros sallad med kebabsås
Thursday, October 15