Lunch menu

Friday, October 16

Brödernas kök

  • Soppa - Rostad Pumpasoppa
    toppat med räkor samt vitlökstoast
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    fetaost och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare
    med hummersås, potatispuré oc
  • Gård: Grillad fläskfilé med chorizocrunch
    ruccolabearnaise och friterad potatis
  • Äng: Fetaost- och broccolipaj
    med basilikakeso
  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé
    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med choronsås (bearnaisesås
    smaksatt med tomat), serveras med stekt kulpotatis & friterade lökringar
  • 2. ugnsgrillad laxfilé med ramslöksås
    serveras med sauterade grönsaker & kokt potatis
  • 3. INDISK: chicken curry
    VEGAN: cabbage thoran
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med bearnaise, rödvinssås &
  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med tomat-& löksallad
  • Wok: Kyckling med mango, sweet chili & vitlök
  • Pasta: med rökt lax & vitt vin i gräslökssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets Hamburgare. Tillbehör: Pommes frites
    Briochebröd,cheddarost,husets hamburgerdressing, saltgurka, lök, tomat, gurka, isbergssallad

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt kotlett med råstekt potatis
    och bearnaise
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • På besök: Mungfärsbiff med kall örtsås
    och rostad potatis
  • På besök: Pasta Bolognese

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk
    samt lingon
  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras
    med stek potatis samt bearnaisesås
  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk
    serveras med kokt potatis och dillsås
  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax
    med kokt potatis samt dillsås
  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: kycklig pasta
    med champinjoner och krämig grädde
  • Dagens sallad 1: Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2: Gyros sallad med kebabsås

More lunches available at

Friday, October 16