Lunch menu

Friday, 16 October

Brödernas kök

  • Soppa - Rostad Pumpasoppa

    toppat med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    fetaost och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare

    med hummersås, potatispuré oc

  • Gård: Grillad fläskfilé med chorizocrunch

    ruccolabearnaise och friterad potatis

  • Äng: Fetaost- och broccolipaj

    med basilikakeso

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med choronsås (bearnaisesås

    smaksatt med tomat), serveras med stekt kulpotatis & friterade lökringar

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med ramslöksås

    serveras med sauterade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås &

  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med tomat-& löksallad
  • Wok: Kyckling med mango, sweet chili & vitlök
  • Pasta: med rökt lax & vitt vin i gräslökssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets Hamburgare. Tillbehör: Pommes frites

    Briochebröd,cheddarost,husets hamburgerdressing, saltgurka, lök, tomat, gurka, isbergssallad

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt kotlett med råstekt potatis

    och bearnaise

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Mungfärsbiff med kall örtsås

    och rostad potatis

  • På besök: Pasta Bolognese

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2: Gyros sallad med kebabsås
Friday, October 16