Lunch menu

Wednesday, 14 October

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad - Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torsk

    med rostade rödbetor och kapris, spenat och brynt smör

  • Gård: Piccata Milanese(Ostpanerad

    fläskschnitzel, tomatsås, skinka, oliver, ris)

  • Äng: Kikärtsbiff med tomat-

    och paprikasalsa samt stekt rispilaff

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff (svensk blandfärs) med

    gräddsås & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. biff stroganoff med färska champinjoner

    serveras med en klick yoghurt,
 pressgurka & ris

  • 2. B. egenpanerad alaskafilé med västkustsås,


    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla, nachos & g

  • Kycklingspett med bearnaise & BBQ-sås
  • Veg: Pastagratäng med spenat, valnötter

    & kvibille ädel

  • Wok: Kyckling med thai basilika

    & färsk ingefära

  • Pasta: "Delicata" med bacon

    strimlad salami, lök & paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pankopanerad friterad kycklinglårfilé

    med rotsaker i ugn och champinjonsås

  • Souvlaki med stekt potatis och tzatziki
  • Pasta bolognese med riven parmesanost

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt strömming med potatismos

    och lingon

  • Nachopanerad kyckling

    med avokadocreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Mungfärsbiff med kall örtsås

    och rostad potatis

  • På besök: Pasta Bolognese

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2: Gyros sallad med kebabsås
Wednesday, October 14