Lunch menu

Tuesday, 13 October

Brödernas kök

  • Soppa - Italiensk Kycklingsoppa
  • Sallad - Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Krämig pasta

    med västerbottenost, toppad med rökt

  • Gård: Limedoftande kalvfärsbiff

    med rosmarinsky och potatisgratäng

  • Äng: Marockansk het gryta

    med aubergine, zucchini och couscous

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt

    kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • 2. A. tagliatelle med fläskfilé, färska 


    champinjoner, citron, örter & vitlök

  • 2. B. tempurabakad torskfilé med västkustsås,


    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6 veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Ört-& mozzarellagratinerad laxfilé

    med sauce verte & broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets fläskschnitzel på pankobröd

    Med klyftpotatis och bearnaisesås

  • Fetaostfylld köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt

    och hemlagad potatismos

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och spenatsås

P2 Restaurang & Catering

  • BBQ-ribs med rostad majscreme

    och kålsallad

  • Fiskgryta med aioli
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Mungfärsbiff med kall örtsås

    och rostad potatis

  • På besök: Pasta Bolognese

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2: Gyros sallad med kebabsås
Tuesday, October 13