Lunch menu

Monday, 12 October

Brödernas kök

  • Soppa - Köttfärssoppa
  • Sallad -Chèvre med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlöksglaserad hokifilé på bädd

    av wokade grönsaker samt persiljeris

  • Gård: Basilikabrässerad kycklinglårfilé

    med citrusgräddsås och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad blomkålslåda

    med paprika, vitkål och bulgur

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel med gräddsås

    gele, serveras med stekt potatis

  • 2. A. boeuf bourguignon, (högrev, rött vin,
 bacon,

    champinjoner & syltlök), serveras
 med ris eller kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad kummelfilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma
  • VEGAN: rajma masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker &

    jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås
  • Stekt bratwurst med potatismos & gurkmjonnäs
  • Veg: Grönsaksbiff med potatismos

    & gurkmajonnäs

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    & cocosmjölk

  • Pasta: Fusilli med fläskfilé

    strimlad pepparsalami, bacon & lök

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Indisk kebab med currysalsa

    och stekt potatis

  • Texas chili på högrev med ris
  • Falafel med grönsallad och mildsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Mungfärsbiff med kall örtsås

    och rostad potatis

  • På besök: Pasta Bolognese
  • Biffstroganoff med ris, gräddfil och saltgurka
  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2: Gyros sallad med kebabsås
Monday, October 12