Lunch menu

Thursday, 10 September

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad lättrimmad torskfilé

    med vitvinsås, picklad rödlök och persiljepotatis

  • Gård: Italiensk pannbiff med rosmaringräddsås

    och parmesanpotatis

  • Äng: Kumminrostad blomkål

    med hummus och örtcous-cous

  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver

    kapris, feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. B. grillad färsk laxfilé med sås på äpple,

    gurka, dill & pepparrot, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken
  • VEGAN: cabbage thoran
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Parmesan-& basilikagratinerad kycklingfilé

    med fetaostcreme & basilikasky

  • Veg: Parmesan-& basilikagratinerad aubergine

    med fetaostcreme & basilikasky

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Äppelbakad karre med rostad potatis

    och blomkålscreme

  • Veckans under ytan: Västkustlasagne

    med gremolata

  • Veckans vegetariska: Bakad blomkål

    med rotfruktstortilla och vitlökscreme

La Fontana

  • Dagens lunchbuffé : ingår salladsbuffé inkl. smör

    bröd, kaka, skivad frukt, dryck och kaffe

  • Canneloni med fetaost och spenat.

    Gratinerad med mozzarella

  • Moussaka med grekisk sallad
  • Falafel med hummus

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne
  • På besök: Brässerad oxkind med champinjoner

    lök, bacon och potiatismos samt rödvinssås

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor

    med sylt och grädde

  • Fetaostfylld färsbiff med klyftpotatis

    och tzatziki

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

  • Avhämtning IKI Lunchmeny

Viktors bakficka

  • Viltsvinskorv från Ekbergs vilt

    porchetta, potatispuré

Pinoccio

  • Dagens fisk 1:

    Panerad koljafilé med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2:

    stekt lax med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1:

    Schnitzel med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2:

    Kycklingspett med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1:

    Kebabsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2:

    Kycklingsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1:

    köttfärspasta med parmesanost

  • Dagens pasta 2:

    Carbonara pasta med bacon och parmesanost

Thursday, September 10