Lunch menu

Wednesday, 9 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med potatis, saffran, vitt vin

    och aioli samt krutonger

  • Gård: Smörstekt fläsknoisette med soltorkad

    tomatsky och potatisgratäng

  • Äng: Lins- och kidneybönsgryta

    med paprikayoghurt och fullkornsris

  • Pasta: Pestoslungad linguine

    med oliver, kapris, feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. biff a la lindström (nötfärs)

    med gräddsås, pressgur

  • 2. A. hemlagad pytt i panna, serveras

    med
 stekt ägg & inlagda rödbetor

  • 2. B. egenpanerad alaskafilé med dansk remouladsås

    
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne av högrev

    med tortilla, nachos & vitlök

  • Nattbakad fläskkarré "Black & White"
  • Veg: Grönsaks chili m quornfärs samt tortilla

    nachos & vitlöksfraiche

  • Wok: Entrecôte med portabellosvamp,

    lök & thai basilika

  • Pasta: "Delicata" med pepparsalami

    bacon, paprika & lök

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med gräddstekt lök och potatispure
  • Veckans under ytan: Västkustlasagne

    med gremolata

  • Veckans vegetariska: Bakad blomkål

    med rotfruktstortilla och vitlökscreme

La Fontana

  • Dagens lunchbuffé : ingår salladsbuffé inkl. smör

    bröd, kaka, skivad frukt, dryck och kaffe

  • Spaghetti bolognese med riven ost

    och gröna ärtor

  • Smörstekt panerad torsk med dillsås

    och gröna ärtor

  • Grillad kalvytterfilé med stekt potatis

    och grönpepparsås

P2 Restaurang & Catering

  • Rotmos med rimmad oxbringa

    och senapscreme

  • Fisk- och skaldjursgryta med örtaioli
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne
  • På besök: Brässerad oxkind med champinjoner

    lök, bacon och potiatismos samt rödvinssås

YATAI by ShinNori

  • Avhämtning IKI Lunchmeny

Viktors bakficka

  • Kyckling vindaloo med naanbröd , basmatiris

Pinoccio

  • Dagens fisk 1:

    Panerad koljafilé med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2:

    stekt lax med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1:

    Schnitzel med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2:

    Kycklingspett med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1:

    Kebabsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2:

    Kycklingsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1:

    köttfärspasta med parmesanost

  • Dagens pasta 2:

    Carbonara pasta med bacon och parmesanost

Wednesday, September 9