Lunch menu

Tuesday, 8 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé med dansk

    remouladsås, citron och dillkokt potatis

  • Gård: Ost- och paprikafylld färsbiff med vitlökssky

    och stekt amandinepotatis

  • Äng: Gazpachobrässerad zucchini med örtslungad

    pasta och gremolata

  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver

    kapris, feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. A. krämig biffpasta med tryffel,

    svamp, vitlök & parmesan

  • 2. B. sprödbakad torskfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

    Stekt fläsk med löksås

  • Citronmarinerad laxfilé med dillhollandaise

    & broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med timjansrostade

    morötter och stompa

  • Veckans under ytan: Västkustlasagne

    med gremolata

  • Veckans vegetariska: Bakad blomkål

    med rotfruktstortilla och vitlökscreme

La Fontana

  • Dagens lunchbuffé : ingår salladsbuffé inkl. smör

    bröd, kaka, skivad frukt, dryck och kaffe

  • Mustig gryta med chorizo och ris
  • Currymarinerad kycklingpasta

    med parmesanost

  • Paprikafyllda kalvfärsbiffar

    med klyftpotatis och rödvinsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne
  • På besök: Brässerad oxkind med champinjoner

    lök, bacon och potiatismos samt rödvinssås

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Rimmad torsk med rödbetor, kapris

    lök och skirat smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

  • Avhämtning IKI Lunchmeny

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med skagensås

    kokt potatis, örtsallad

Pinoccio

  • Dagens fisk 1:

    Panerad koljafilé med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2:

    stekt lax med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1:

    Schnitzel med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2:

    Kycklingspett med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1:

    Kebabsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2:

    Kycklingsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1:

    köttfärspasta med parmesanost

  • Dagens pasta 2:

    Carbonara pasta med bacon och parmesanost

Tuesday, September 8