Lunch menu

Monday, 7 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dijon- och basilikabakad flundrafilé

    med citrussås

  • Gård: Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ

    med cole slaw och sötpotatis

  • Äng: Auberginegratäng med mozzarella

    och rostad klyftpotatis

  • Pasta: Pestoslungad linguine med oliver, kapris

    feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. rostbiff (L)
  • 1. B. pankopanerad halloumi
  • 2 A. Serveras med potatisgratäng, rödvinssky

    rostad lök & haricots verts

  • 2. B. egenpanerad kummelfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob" med bacon, banan

    & jordnötter samt ris

  • Veg: Pastagratäng med spenat

    kvibille ädel & valnötter

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    vitlök & färsk röd chili

  • Pasta: Penne med fläskfilé & pepparsalami

    i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmensanstekt kyckling med tomatgräddsås

    och rostad potatis

  • Veckans under ytan: Västkustlasagne

    med gremolata

  • Veckans vegetariska: Bakad blomkål

    med rotfruktstortilla och vitlökscreme

La Fontana

  • Dagens lunchbuffé : ingår salladsbuffé inkl. smör

    bröd, kaka, skivad frukt, dryck och kaffe.

  • Flygande jakob med ris (ej jordnötter)
  • Ratatouille på purjolök, zucchini, paprika, tomatsås

    chili, champinjoner och paprika

  • Panerad flundrafilé med kokt potatis

    och remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne
  • På besök: Brässerad oxkind med champinjoner

    lök, bacon och potiatismos samt rödvinssås

  • Viltfärsbiff med potatismos och svampsås
  • Panerad rödspätta med äpple- och gräslöksmajo
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Biffstroganoff med basmatiris.

Pinoccio

  • Dagens fisk 1:

    Panerad koljafilé med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2:

    stekt lax med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1:

    Schnitzel med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2:

    Kycklingspett med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1:

    Kebabsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2:

    Kycklingsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1:

    köttfärspasta med parmesanost

  • Dagens pasta 2:

    Carbonara pasta med bacon och parmesanost

Monday, September 7