Lunch menu

Friday, 11 September

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Rökt laxfärsbiff med lökfrästa

    räkor, limegräddsky

  • Gård: Husets panerade schnitzel med persiljesmör

    skysås och stekt potatis

  • Äng: Grillad marinerad rotselleri

    med persiljesmör och stekt potatis

  • Pasta: Pestoslungad linguine

    med oliver, kapris, feta och fläskfilé

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparstekta fläskfilémedaljonger

    med trattkantarellsås, serveras med råstekt potatis & ugnsgrillad tomathalva

  • 2. grillad färsk laxfilé

    med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med råstekt potatis eller kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Viltwallenbergare med potatismos

    rårörda lingon, grädd

  • Mustig köttgryta med rökt sidfläsk, rött vin

    & kantareller samt ris & gelé

  • Veg: Grönsaks wok med cashewnötter,

    cocosmjölk, chili & basmatiris

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk

    & chili

  • Pasta: med strimlad rökt lax i gräslökssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med råstekt potatis citronsky

    och kaprissmör

  • Veckans under ytan: Västkustlasagne

    med gremolata

  • Veckans vegetariska: Bakad blomkål

    med rotfruktstortilla och vitlökscreme

La Fontana

  • Dagens lunchbuffé : ingår salladsbuffé inkl. smör

    bröd, kaka, skivad frukt, dryck och kaffe

  • Kyckling Cordon Bleu med stekt potatis

    och champinjonsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Svamp- och spenatlasagne
  • På besök: Brässerad oxkind med champinjoner

    lök, bacon och potiatismos samt rödvinssås

  • Schnitzel med rödvinssås och ärtor
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

  • Avhämtning IKI Lunchmeny

Viktors bakficka

  • Schnitzel med rostad potatis

    gröna ärtor, skysås, persiljesmör

Pinoccio

  • Dagens fisk 1:

    Panerad koljafilé med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2:

    stekt lax med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1:

    Schnitzel med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2:

    Kycklingspett med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1:

    Kebabsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2:

    Kycklingsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1:

    köttfärspasta med parmesanost

  • Dagens pasta 2:

    Carbonara pasta med bacon och parmesanost

Friday, September 11