Lunch menu

Thursday, 3 September

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fish`n`chips med Rhode islandsås

    vinäger och citron

  • Gård: Fransk färsbiff med potatis- och rotsakspytt

    samt grönpeppargräddsky

  • Äng: Vegetarisk lasagne med ajvarcreme

    och ruccola

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    med rosmarin och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. flygande jacob (kycklingfilé, bacon

    banan
 & jordnötter), serveras med ris

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med potatis-

    & purjolöksgratäng samt pepparsås

  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med strimlad quorn samt aioli
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med strimlad biff

    & färska champinjoner i gorgonzolasås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kålpudding med lingon
  • Veckans under ytan: Stekt kummel

    med remouladesås och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med böncouscous och lökaioli

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och dillkräm

  • Stir fry med kyckling
  • Stekt skivad fläskfilé med grönpepparsås

    och stekt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Halstrad lax med vaxbönor

    och potatispuré samt senap- och kaprisvinägrett

  • Köttbullar med gräddsås och lingon
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Högrevsragu med rostad potatis, vispad creme fraiche

Pinoccio

  • Dagens fisk 1:

    Panerad koljafilé med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2:

    stekt lax med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1:

    Schnitzel med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2:

    Kycklingspett med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1:

    Kebabsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2:

    Kycklingsallad med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1:

    köttfärspasta med parmesanost

  • Dagens pasta 2:

    Carbonara pasta med bacon och parmesanost

Thursday, September 3