Lunch menu

Wednesday, 2 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra serveras

    med brynt dillsmör och kokt potatis

  • Gård: Rödvinsbrässerad högrev

    med lökfräst bacon och gratinerad potatis

  • Äng: Rödbetsbiffar

    med löksalsa, dijonsenapscreme och kokt potatis

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    med rosmarin och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grönpepparbiff med gräddskysås

    inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. grillad bratwurst med senap- & pepparrotcreme

    serveras med honungsrostade rotsaker

  • 2. B egenpanerad laxfilé med skagensås,
 serveras

    med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali
  • VEGAN: green gram curry
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås

    rårörda lingon & inlagd

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad

    potatis & rödbetor

  • Veg: Chevregratinerad bön-& rödbetsbiff

    med persiljestuvad potatis

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med stompad potatis

    och syrad kålsallad samt pepparsky

  • Veckans under ytan: Stekt kummel

    med remouladesås och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med böncouscous och lökaioli

La Fontana

  • Lasagne al forno med husets coleslawsallad
  • Pankopanerad Fläskschnitzel

    med klyftpotatis och bearnaisesås

  • Orfalikebab(turkisk kebab)

    med tortillabröd och tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglårfilé ”Tikka Masala”

    med ris och myntayoggi

  • Ostpanerad falukorv med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Pasta Bolognese
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskfilé med potatisgratäng bearniasesmör, skysås
Wednesday, September 2