Lunch menu

Tuesday, 1 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé med dill- och

    skaldjurssås samt potatisstomp

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås

    rårörda lingon och rostad amandinepotatis

  • Äng: Kikärtsgryta med rostad couscous

    och korianderkeso

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm med rosmarin

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 3. INDISK: chettinad chicken curry

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

  • 2. A. krämig fläskfilépasta

    med färska champinjoner, bacon & vitlök

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Kycklingspett med bearnaise

    & BBQ-sås

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & mango
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pankostekt kyckling

    med rostad paprikagräddsås och stek

  • Veckans under ytan: Stekt kummel

    med remouladesås och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med böncouscous och lökaioli

La Fontana

  • Stekta kalvfärsbiffar med klyftpotatis

    och rödvinssås

  • Kycklingfilé med Dijonsenapsås

    och timjanstekt potatis

  • Krämig Pasta carbonara

    med parmesanost och svartpeppar

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med råstekt potatis

    och blomkål samt soja- och ingefärssmör

  • Chiligryta med bönsallad och syrad lök
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon
Tuesday, September 1