Lunch menu

Friday, 4 September

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gräddig skärgårds-fiskgryta med räkor

    fänkål och dillpotatis

  • Gård: Husets cheeseburgare

    med bröd, dressing, lök, saltgurka och pommes

  • Äng: Kryddig broccolibiff med råmarinerad

    blomkål och potatisgratäng

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    med rosmarin och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. schweizerschnitzel cordon bleu (ost-

    & skinkfylld) med bearnaisesås

  • 1. B. pankopanerad halloumi med bearnaisesås

    serveras med gröna ärtor & stekt potatis

  • 2. citronpepparstekt laxfilé med dill- & romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    vitlök & chili

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Helgrillad kotlettrad med bearnaise

    och ugnsbakade rotfrukter

  • Veckans under ytan: Stekt kummel

    med remouladesås och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med böncouscous och lökaioli

La Fontana

  • Grillad Entrecôte
  • Grillad ryggbiff
  • Med bearnaise, rödvinssås, majskolvar

    skalad grönsparris, potatisgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon, ärtor

    och skirat smör

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Wallenbergare på viltsvin från Dråsa norrgården

    potatispuré, skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon

Friday, September 4