Lunch menu

Thursday, 27 August

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Krämig pasta

    med västerbottenost, toppad med rökt

  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff

    med mustig citronsky och lökfräst potatis

  • Äng: Potatisbullar

    med rostade rotfrukter, skirat smör och lingon

  • Pasta: Fusilli med chilistekt kycklinglårfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel) med coleslaw

    klyftpotatis

  • 2. grillad färsk laxfilé med dill- & pepparrots-
creme

    serveras med haricots vertssallad & ugnsrostad klyftpotatis eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: mixed beans curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng

    & rödvinssås

  • Köttfärspaj med chilicreme samt tomat-

    & löksallad

  • Veg: Spenatpaj med chilicreme

    samt tomat-& löksallad

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök

    champinjoner, chili & nudlar

  • Pasta: med kyckling

    mozzarella, soltorkad tomat & oregano

  • grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kroppkakor med lökstekt fläsk från utegris

    och rårörda lingon samt skirat smör

  • Veckans under ytan: Dill och pankobakad torsk

    med ärthommus samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne

    med fårostcreme

La Fontana

  • Panerad flundrafilé med stekt potatis

    och remouladsås

  • Fläskfilégryta med färska grönsaker
  • Köttbullar med potatis mos lingon

    och gräddsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Potatis- och zucchiniplättar

    med svarta bönor, rostad zucchini och ratatouille

  • Gorgonzolabakad lax med potatismos

    och kall örtsås

  • Levergryta med bacon och smålök
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakad fläsksida med grillad spetskål

    skysås, äppelpure, rostad potatis

Thursday, August 27