Lunch menu

Friday, 28 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare

    med hummersås, potatispuré oc

  • Gård: Grillad fläskfilé med chorizocrunch

    ruccolabearnaise och friterad potatis

  • Äng: Fetaost- och broccolipaj

    med basilikakeso

  • Pasta: Fusilli med chilistekt kycklinglårfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. mixed grill (kycklingfilé, chorizo

    fläsknoisette) med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad färsk laxfilé med dill-

    & pepparrotscreme, serveras med haricots vertssallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: mixed beans curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vi tänder grillen! Husmans Högrevsburgare

    bröd, pommes & tillbehör

  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Ostgratinerad quornschnitzel m dillstuvad potatis

    samt lökbrynta haricot verts

  • Wok: Kyckling med lime, sesam

    & sweet chili

  • Pasta: med strimlad rostbiff i ädelostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Sesam och soyabakad karre

    med rostade grönsaker samt picklad lök

  • Veckans under ytan: Dill och pankobakad torsk

    med ärthommus samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne

    med fårostcreme

La Fontana

  • Grillmix - Shishkebab, Kycklingspett, Souvlaki

    tzatziki, Bearnaisesås

  • Veckans sallader:

    Västkustsallad, Gyrosallad, Falafelsallad, Kycklingsallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Potatis- och zucchiniplättar

    med svarta bönor, rostad zucchini och ratatouille

  • P2´s högrevsburgare med tryffelmajo

    klyftpotatis och syrad rödlök

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Black and white

    (På fläskfilé, potatispuré, bearnaisesås, tryffelsås, sparris, bacon)

Friday, August 28