Lunch menu

Wednesday, 26 August

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt spätta med skarpsås

    citron samt örtrostad potatis

  • Gård: Saltimbocca på fläskkött

    med lufttorkad skinka, salvia, vitt vin samt risotto

  • Äng: Kikärtsbiff

    med tomat- och paprikasalsa samt stekt rispilaff

  • Pasta: Fusilli med chilistekt kycklinglårfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare (kalvfärs) med rårörda lingon

    & skirat smör eller gräddsås, serveras 
med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: mixed beans curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med fetaostcreme, örtsky

    & vitlöksrostad potat

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqamole

  • Wok: Fläskfilé med green curry & cocosmjölk
  • Pasta: med rökt lax, gräslök & räkor

    i vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med sallad på Rökingetomater

    samt fårostcreme

  • Veckans under ytan: Dill och pankobakad torsk

    med ärthommus samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne

    med fårostcreme

La Fontana

  • Baconlindad kycklingfilé

    med stekt potatis och champinj

  • Heltstekt fläskfilé med bearnaisesås
  • Korvgryta med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Strömmingsflundra med potatismos

    och lingon

  • Sojabrässerad karré med sesamstekt

    broccoli och skysås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Potatis- och zucchiniplättar

    med svarta bönor, rostad zucchini och ratatouille

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gryta på viltsvin från Dråsa norrgården

    med svamp, små lök, potatis-tryffelpuré

Wednesday, August 26