Lunch menu

Tuesday, 25 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad torsk med rostade rödbetor

    och kapris, spenat och brynt smör

  • Gård: Limedoftande kalvfärsbiff

    med rosmarinsky och potatisgratäng

  • Äng: Marockansk het gryta

    med aubergine, zucchini och couscous

  • Pasta: Fusilli med chilistekt kycklinglårfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, ananas & curry

    samt toppad med cashewnötter

  • 2. B. sprödbakad torskfilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: masala chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

    5. asiatisk lunchbuffé

  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Indisk kycklinggryta med basmatiris & raijta
  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling med thai basilika

    chili & färsk ingefära

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med balsamicosky

    och örtstompad potatis

  • Veckans under ytan: Dill och pankobakad torsk

    med ärthommus samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne med fårostcreme

La Fontana

  • Kycklinglårfilé med ädelosts sås
  • Stekt fläsksida med löksås och kokt potatis
  • Wallenbergare med potatismos och gräddsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Potatis- och zucchiniplättar

    med svarta bönor, rostad zucchini och ratatouille

  • Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  • Pannbiff med löksky
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med dillmajonnäs,

    färskpotatis, gröna ärtor

Tuesday, August 25