Lunch menu

Monday, 24 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Chiliglaserad flundrafilé på bädd

    av wokade grönsaker samt persiljeris

  • Gård: Basilikastekt kycklingfilé

    med citrusgräddsås och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad blomkålslåda

    med paprika, vitkål och bulgur

  • Pasta: Fusilli med chilistekt kycklinglårfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • 1. nattbakad svensk fläskkarré

    äppelgräddsås, serveras med timjanrostad potatis

  • 2. A. moussaka med tomat & ruccolasallad

    2. B. egenpanerad koljafilé med chili- & limemayo, 
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: masala chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Baconlindad bratwurst med potatismos

    & gurkmajonnäs

  • Parmesangratinerad laxfilé med örtcreme

    & grilltomat

  • Veg: Grönsakswok med curry, cashewnötter

    strimlad quorn & basmatiris

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Tricolore med fläskfilé & kantareller

    i västerbottenostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med ratatouille

    och rostad potatis samt vitlökscreme

  • Veckans under ytan: Dill och pankobakad torsk

    med ärthommus samt smörslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne med fårostcreme

La Fontana

  • Indisk kebab med tomatcurry sås och ris
  • Fiskgratäng med ugnsgrillad potatis
  • Quesadilla med kyckling och tortillabröd

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Potatis- och zucchiniplättar

    med svarta bönor, rostad zucchini och ratatouille

  • Flygande Jakob med ris
  • P2´s Fish ‘n chips med tartarsås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Flygande Jakob med basmatiris
Monday, August 24