Lunch menu

Thursday, 20 August

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling,

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjonfylld spättafilé

    med lime- och svartpepparsky samt örtpotatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök och stekt ägg)

    serveras med råstekt potatis

  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour

    med soya och jasminris

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. italiensk kycklingfilé fylld med salami

    mozzarella & färsk basilika, serveras med cidersås & vitlöksrostad potatis

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: dal makhan

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Mozzarella-& örtbakad lax

    med tomat-& olivcreme samt broccoli

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås & basmatiris
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad nattbakad karre med chilibea

    och bakade rotfrukter

  • Veckans under ytan: Gravad lax

    med grädd- och dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff

    med bulgursallad och tzatsiki

La Fontana

  • Laxspett i ugn med grönsaker

    tartarsås och grönsallad

  • Spenatfylld stekt kycklingfilé

    med champinjonsås och kryddig potatis

  • Fläskfilé med klyftpotatis

    och soltorkad tomatkräm

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk chiligryta med ris, gräddfil

    och nachos

  • Ugnsbakad lax med bönsallad, syrad gurka

    och jalapenomajo

  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Vitlök & saffranskryddad fisk & skaldjursgryta

    med färsk potatis, aioli

Thursday, August 20