Lunch menu

Friday, 21 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad sejrygg

    med spenat, purjo och räkor samt citroncous-cous

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med tzatziki och potatishalva

  • Äng: Stekt kryddig morotsbiff med tzatziki

    och potatishalva

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde,

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås

    & bearnaise), serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med ört-creme

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: dal makhani

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås &

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med färsk grön chili

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: med oxfilé, svart peppar

    färska champinjoner & konjak

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef med med vitlöksbröd

    majscreme och friterad

  • Veckans under ytan: Gravad lax

    med grädd- och dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff

    med bulgursallad och tzatsiki

La Fontana

  • Mexikansk buffé
  • Kycklingfajitas i tortillabröd

    guacamole,vitlökssås,salsa,creme fraiche,hackade grönsaker,och nachochips

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk chiligryta med ris, gräddfil

    och nachos

  • Gårdskyckling med rostad potatis

    och palsternacka samt chiliaioli

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kalv tri tip med västerbottensås

    smörslungade primörer

Friday, August 21