Lunch menu

Wednesday, 19 August

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fisk- och grönsaksgryta

    med limeaioli, krutonger och potatis

  • Gård: Grillad fläsknoisette med BBQ-sky

    chilibearnaise och klyftpotatis

  • Äng: Grönsaksfylld paprika

    med limeaioli och potatisstomp

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås, inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. isterband från Hugo’s chark i Gränna,
 serveras

    med persiljestuvad potatis
 & inlagda rödbetor

  • 2. B. egenpanerad laxfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: dal makhani

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. Grill: GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda m fläsknoisette,

    potatismos, bacon-& rödvinssås, inlagd gurka

  • Kålpudding med gräddsås & rårörda lingon
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med potatismos & wokade

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära

    sweet chili & lime samt nudlar

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Persiljejärpar med gräddsås pressgurka och lingon
  • Veckans under ytan: Gravad lax

    med grädd- och dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff

    med bulgursallad och tzatsiki

La Fontana

  • Husets kycklingschnitzel på pankobröd

    med klyftpotatis och bearnaise

  • Orientaliska nötfärsbiffar

    med coleslawsallad och kall yoghurtsås

  • Iskenderkebab(grillad

    skuren nöttkött) i turkisk tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk chiligryta med ris, gräddfil

    och nachos

  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Soltomat- och salviafylld kotlett

    med potatis och tomatsky

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kycklingschnitzel med rostad färskpotatis

    tzatziki , dragonsmör

Wednesday, August 19