Lunch menu

Tuesday, 18 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torsk med sparris- och örtcreme

    samt ruccolapotatis

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellgräddsås

    rårörda lingon och stompad potatis

  • Äng: Rostade rödbetor med feta, solroskärnor

    honung samt sparriscreme

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. krämig oxfilépasta

    med färska champinjoner, vitlök, örter & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla, nachos & vitlöksfraiche

  • Veg: Grönsaks chili med quornfärs

    samt ris, tortilla, nachos & vitlöksfraiche

  • Wok: Fläskfilé med cocosmjölk

    & green curry samt basmatiris

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile med dijoncreme

    och sallad på grillade grön

  • Veckans under ytan: Gravad lax

    med grädd- och dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff

    med bulgursallad och tzatsiki

La Fontana

  • Grillad Shishkebab med humus

    och libanesiskt pitabröd

  • Grekisk Souvlaki på fläskfilé

    med tzatziki och klyftpotatis

  • Panerad Rödspätta med dillkräm

    och kall potatissallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk chiligryta med ris, gräddfil

    och nachos

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos och lingon
  • Inkokt lax med dillmajonnäs och pressgurka
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Husets köttbullar med gräddsås

    kokt potatis, rårörda

Tuesday, August 18