Lunch menu

Monday, 17 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Flundrafilé under morot- och zuccinitäcke

    med dillmajo och rostad potatis

  • Gård: Texas chili med guacamole, nachos

    och rispilaff

  • Äng: Ostgratinerad zuccini med ratatouille

    och rostad potatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde, svartpeppar

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. boeuf bourguignon (fransk köttgryta

    med rödvin, bacon, champinjoner & syltlök), serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. egenpanerad stillahavstorskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med klyftpotatis, aioli & BBQ-sås
  • Stekt panerad torskfilé med räk-& gräslöksröra
  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med vitlöksfrästa champinjoner & spenat

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: med ost-& skinksås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kotlett med rostad färskpotatis brynta haricote

    och paprikagräddsås

  • Veckans under ytan: Gravad lax

    med grädd- och dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff

    med bulgursallad och tzatsiki

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk chiligryta med ris, gräddfil och n
  • Panerad rödspätta med curryremoulad
  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, lök

    och chili samt ris

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette med rostad potatis, bearnaisesås
Monday, August 17