Lunch menu

Thursday, 13 August

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel), serveras

    med klyftpotatis & coleslaw

  • 2. grillad färsk laxfilé med kall romsås

    & fänkålsallad, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås

    rårörda lingon, pressgur

  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsaks paella med aioli
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, lime

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pankostekt kyckling med citron och salvia

    tomatgräddsås

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fiskgryta med saffransaioli

  • VECKANS VEGETARISKA

    Svamprisotto med spenatpesto

La Fontana

  • Stekta Kycklingspett med bearnaisesås

    och klyft potatis

  • Grekisk bifteki med klyftpotatis

    och tzatziki

  • Stekt korv med coleslaw och stekt potatis

Scandic Väst

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Indisk kikärtsgryta med ris
  • Sotad lax med basilikacreme

    och dillstekt potatis

  • Thaikycklinggryta med ris
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Halstrad laxfilé med hollandaisesås

    kokt färsk potatis

Thursday, August 13