Lunch menu

Friday, 14 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med choronsås

    (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • 2. grillad färsk laxfilé med kall romsås & fänkålsallad

    serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 8. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vi tänder grillen! (fläsknoisette, bratwurst, bearnaise

    stekt färskpotatis, tzatziki, kryddsmör

  • Veg: Grillad quorn & majskolv samt tillbehör
  • Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad spjällsida med rostade rotfrukter

    och cole slaw

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fiskgryta med saffransaioli

  • VECKANS VEGETARISKA

    Svamprisotto med spenatpesto

La Fontana

  • Hamburgare med pommes strips,

    cheddarost och briochebröd

  • Fish&chips med vitlökssås

    eller aioli

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Indisk kikärtsgryta med ris
  • Fläskfilégryta med champinjoner

    lök och bacon samt tagliatelle

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Wallenbergare med skirat smör, potatispuré
Friday, August 14