Lunch menu

Tuesday, 11 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • 2. krämig kycklingpasta med färsk spenat

    soltorkade tomater & vitlök

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: potato bahji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6.
  • 7. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Basilika-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med tzatziki

  • Bräckt laxfilé med stuvad bladspenat

    & grilltomat

  • Veg: Basilika-& parmesangratinerad zucchini

    med tzatziki & basilikasky

  • Wok: Fläskfilé med jordnörssås & basmatiris
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med soltorkade tomater

    och fetaost samt rostade grönsaker

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fiskgryta med saffransaioli

  • VECKANS VEGETARISKA

    Svamprisotto med spenatpesto

La Fontana

  • Ugnsbakad Lax med kokt potatis

    och kall romsås

  • Pannbiff med potatismos och löksås

    samt lingon

  • Stekt fläsk med kokt potatis

    löksås och lingon

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Indisk kikärtsgryta med ris
  • Rimmad torsk med ägg- och persiljesås
  • Pasta Carbonara
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med remouladsås

    dillslungad potatis

Tuesday, August 11