Lunch menu

Monday, 10 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. lasagne
  • 1. B. vegetarisk lasagne (quornfärs)
 serveras

    med tomat-, lök- & ruccolasallad

  • 2. egenpanerad kummelfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: potato bahji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    eller kokt färsk potat

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra
  • Veg: Falafel med stuvade makaroner
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Penne med fläskfilé, kantareller

    & västerbottenost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ragu på högrev med äppel

    & fämkålstzatsiki samt slungad

  • VECKANS UNDER YTAN

    Fiskgryta med saffransaioli

  • VECKANS VEGETARISKA

    Svamprisotto med spenatpesto

La Fontana

  • Husets schnitzel med klyftpotatis

    och bearnaisesås

  • Kycklingfilé med stekt potatis och aiolicréme
  • Falafel med grönsallad och mildsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Indisk kikärtsgryta med ris
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Fjärilskotlett med champinjonsås, rostad potatis
Monday, August 10