Lunch menu

Thursday, 6 August

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med wokade grönsaker

  • 2. B. ugnsgrillad färsk laxfilé med dill-

    hollandaisesås, serveras med
 örtrostad potatis

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • -
  • 7 veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 8. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Isterband med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med vitlök, röd curry

    & sweet chili samt basmatiris

  • Pasta: "Delicata" med bacon

    salami, lök & strimlad paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans under ytan: Bakad lättrökt lax

    med dillhollandaise och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Rostad blomkål med hummus

    och parmesanpotatis samt ramslökspesto

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Parmesanbakad lax med hollandaisesås
  • Kycklinglevergryta med bacon

    och lök samt ris

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Thursday, August 6