Lunch menu

Wednesday, 5 August

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • 1. svensk färsbiff med stekt lök, gräddsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgratinerad svensk falukorv fylld
 med äpple

    bostongurka & senap,
 serveras med potatismos

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • -
  • 7 veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med chilibearnaise

    & baconbrynta haricot verts

  • Fiskgratäng med räkor, dill & vitt vin
  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling med färsk

    röd chili, sesam & curry samt nudlar

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling med linsratatuoille och rostad potatis

    vitlöksyoghurt

  • Veckans under ytan: Bakad lättrökt lax

    med dillhollandaise och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Rostad blomkål med hummus

    och parmesanpotatis samt ramslökspesto

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Laxfärsbiff med potatismos

    och kall örtsås

  • Senapspanerad kotlett med skånsk potatis

    saltgurka och skysås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Wednesday, August 5